fbpx
Resten av siden
Om oss

Plastikkirurgi – sentralt på Frogner i Oslo

Vår historie

Christiania Park klinikk er en privat Klinikk innenfor kosmetisk og plastikkirurgi på Frogner i Oslo med en hyggelig atmosfære, personlig behandling og oppfølging. Vi er der for deg, med lang erfaring og et ønske om at du skal føle deg godt ivaretatt.

Christiania Park klinikk ble etablert i 1994 av Dr Lars Haasted. Vi tilbyr moderne behandlingsformer innen plastikkirurgi, kosmetisk og estetisk kirurgi.

Dr Lars Haasted har lang erfaring innen plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi. Han er spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-halssykdommer. Han er utdannet ved Det Medisinske Fakultetet ved Universitetet i Oslo. Han har tidligere arbeidet ved Røde Kors klinikk, Regionssykehuset i Örebro og Sentralsykehuset i Karlstad i Sverige og Ullevål Universitetssykehus. Han har deltatt på tallrike kurs og møter i plastikkirurgi i USA, England, Frankrike, Spania og Italia. Dette kommer pasientene ved Christiania Park klinikk til gode da det gir bred, lang og moderne kompetanse innen plastikk og kosmetisk kirurgi.

Vår spesialitet

 • Dr Lars Haasted har spesialisert seg innenfor øyelokks plastikk og ansiktsløft.

Vår spesialitet

  • Trygghet, personlig service og unik opplevelse
    • Profesjonalitet, ekspertise og etikk
    • Moderne standard og høy faglig kompetanse.
    • Lang erfaring

  Vår spesialitet

   • Du blir behandlet av en spesialist i plastisk kirurgi med lang erfaring
   • Det er Lars Haasted personlig som utfører alle operasjoner og som følger deg som pasient fra konsultasjonen til alle kontrollene.
      • Det er Lars Haasted personlig som setter injeksjoner og fillere. ( ikke en sykepleier eller legesekretær)
      • Det er Lars Haasted personlig som følger deg opp som pasient.

   Alle pasienter som kommer til oss er viktige. Christiania Park klinikk er en liten privat klinikk som passer på deg som pasient. Alle behandlingene blir utført av Dr Lars Haasted personlig, spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-halssykdommer. Dette er vår garanti. Behandlingen foregår under optimale hygieniske forhold tilpasset den enkelte pasient. Pasientene får en helt personlig og individuell vurdering av sitt problem i en hyggelig og rolig atmosfære. For oss er det viktig at pasienten føler seg komfortabel og trygg på behandlingen.

   Back to Top