OM OSS

Vår historie

Christiania Park klinikk er en privat Klinikk innenfor kosmetisk og plastikkirurgi på Frogner i Oslo med en hyggelig atmosfære, personlig behandling og oppfølging. Vi er der for deg, med lang erfaring og et ønske om at du skal føle deg godt ivaretatt.

Christiania Park klinikk ble etablert i 1994 av Dr Lars Haasted. Vi tilbyr moderne behandlingsformer innen plastikkirurgi, kosmetisk og estetisk kirurgi.

Dr Lars Haasted har lang erfaring innen plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi. Han er spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-halssykdommer. Han er utdannet ved Det Medisinske Fakultetet ved Universitetet i Oslo. Han har tidligere arbeidet ved Røde Kors klinikk, Regionssykehuset i Örebro og Sentralsykehuset i Karlstad i Sverige og Ullevål Universitetssykehus. Han har deltatt på tallrike kurs og møter i plastikkirurgi i USA, England, Frankrike, Spania og Italia. Dette kommer pasientene ved Christiania Park klinikk til gode da det gir bred, lang og moderne kompetanse innen plastikk og kosmetisk kirurgi.

Trygghet, personlig service og unik opplevelse

Profesjonalitet, ekspertise og etikk

Moderne standard og høy faglig kompetanse

Lang erfaring

Vår spesialitet

Dr Lars Haasted har spesialisert seg innenfor øyelokks plastikk og ansiktsløft.

Alle pasienter som kommer til oss er viktige. Christiania Park klinikk er en liten privat klinikk som passer på deg som pasient. Alle behandlingene blir utført av Dr Lars Haasted personlig, spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-halssykdommer. Dette er vår garanti. Behandlingen foregår under optimale hygieniske forhold tilpasset den enkelte pasient. Pasientene får en helt personlig og individuell vurdering av sitt problem i en hyggelig og rolig atmosfære. For oss er det viktig at pasienten føler seg komfortabel og trygg på behandlingen.

Våre tjenester

s
En stor takk til Dr Haasted for fantastisk halsløft. Anbefales på det varmeste til dere som måtte vurdere det samme.
Mars 2018
Det ble gjennomført øvre øyelokksplastikk og jeg er superfornøyd. Helt fra jeg kom inn døren ble jeg møtt på en veldig hyggelig og profesjonell måte. Jeg følte meg virkelig ivaretatt og trygg gjennom hele prosessen og ikke minst er jeg fornøyd, 1,5 uke etterpå, kunne ikke blitt bedre.
Juni 2020
Så er det noe å virkelig bli ivaretatt fra ankomst til jeg dro. Fantastisk! Så jeg må legge til at klinikken har en helt nydelig atmosfære med kunst og antikviteter som får mitt hjerte til å hoppe ekstra av glede
Juni 2020