Arrbehandling

Behandling av arr

På Christiania Park klinikk har vi lang erfaring med behandling av arr. Det er flere måte å redusere og forbedre arr og gjøres med:

  • Kirurgi
  • Laser
  • Radiobølger
  • Microneedling

Microneedling egner seg til behandling av arr, aknearr og store porer.

Hva er microneedling?

Microneedling er en behandling der man bruker en håndholdt maskin som har en firkantet brikke i plast der det er støpt inn små rustfrie nåler. Under behandlingen av hudområde beveger maskinen nålene opp og ned i huden. Dybden på hvor langt ned i huden nålene skal gå stilles inn på maskinen. Normalt går man ca 0,25 til 0,5 mm ned i huden. Når nålene penetrerer hudoverflaten, oppfatter huden dette som en lettere skade og setter igang en reparasjonsprosess som aktiverer elastin og kollagen og gjør huden jevnere og fastere samtidig som arr og porer blir mindre. Den gjennomsnittlige forbedringen av arrene kan være opp til 75 prosent.

Hvor mange behandling trenger man?

Som regel anbefales fire behandlinger med 4 ukers mellomrom. Antall behandlinger er også avhengig av området som skal behandles.

Etter behandlingen med Microneedling

Etter behandlingen blir man rød i huden. Dette vil blekne i løpet av dagen og man kan også være litt rød dagen etter, men som regel kan dette dekkes med sminke.

Hva koster det?

Kirurgisk fjerning av arr
fra 4000,- inkl.mva

Behandling med Microneedling per gang
fra 3000,- til 4500,- inkl.mva avhengig av størrelsen på området
For mer informasjon ring 22 55 35 31