fbpx

Eufoton laser – Endolaser

Resten av siden
Eufoton laser – Endolaser

Laserbehandling med Eufoton laser – LASEmar 500

Vår aller nyeste laser som vi forventer mye av. Det som er spesielt med denne laseren er at den brukes til å stramme opp huden i ansiktet, under øynene og på halsen ved hjelp av en tynn lysfiber som går under huden. Lysfiberen som brukes er ikke tykkere enn en grov sytråd. Ved siden av kan laseren brukes til å stramme opp og forbedre overflaten av huden som en Endolaser.

searchEufoton laseren er spesielt godt egnet for

  • Stramme opp huden på halsen
  • Stramme huden under øynene
  • Forbedre hudens fasthet i ansiktet

searchFør laserbehandling

Først skal man til en konsultasjon hos Dr Lars Haasted. Du får en grundig faglig veiledning basert på kompetanse og erfaring. I tillegg får du informasjon om prosessen rundt laserbehandlingen og komplikasjoner som kan oppstå. Det er viktig at du etter konsultasjonen er fornøyd og at du har en realistisk innstilling til hva vi kan oppnå.

searchBehandlingen med Eufoton

Etter å ha bedøvet det området som skal behandles med Eufoton laseren, går man direkte gjennom huden med lysfiberen og setter på laseren. Om man behandler løs hud under øynene kan man få enkelte blå merker i huden på grunn av alle blodårene som går i dette området. Lysfiberen beveges langsomt under huden i det området der man ønsker å stramme opp huden som f. eks. på halsen eller under øynene, mens laseren sender ut pulserende lys.

searchEtter behandlingen med Eufoton laser

Etter behandlingen kan man få en lett til moderat hevelse, noen ganger nesten ingen hevelse, avhengig av hvor man har brukt laseren. Åpningen i huden der man har gått inn med laseren lukker seg i løpet av noen timer.

searchHvordan virker Eufoton laser

Det laseren gjør er å stramme opp den løse huden i det området man behandler ved at laser lyset får vevet til å trekke seg sammen og samtidig stimulere bindevevet til å danne nytt kollagen og elastin, som er vevskomponenter som gjør at huden blir strammere og mer elastisk.

Eufoton laseren har også den samme funksjonen som CO2 laseren og kan brukes for å glatte og fornye overflaten av huden i ansiktet. Laseren virker på den måten at den lager mikroskopiske hull i huden med intakt hud imellom. Dette stimulerer på samme måte bindevevet under huden til nydanning og dette igjen vil føre til at huden blir fastere og glattere. Fordelen med en slik fraksjonert lasere, som bare lager små hull, er at man kan bestemme hvor rød man blir i huden etter behandlingen.

Laseren er derfor godt egnet til behandling i ansiktet ettersom den kan brukes både over og under huden. Om man ikke ønsker at omgivelsene skal se at man er behandlet kan man dele opp behandlingen i flere mindre sesjoner.

Laseren kan også benyttes til å redusere bindevevskuler eller fortykninger under huden. Man benytter da en lysfiber som tilfører kulen eller fortykningen såpass mye energi at den løses opp.

searchPriser på hudfiller

Prisene er veiledende

Endelig pris på enhver behandling vil man få ved konsultasjonen

  • Laserbehandling ansikt fra kr 6000,- (avhengig av behandlingsområde)
  • Laserbehandling av løs hud under øynene fra 2500,- per område
  • Laserbehandling av hudfolder utenfor munnen fra 2500,- per område
  • Laserbehandling av løs hud på halsen fra kr 3000,- per område

Antall behandlinger kan være avhengig av hudens tykkelse i det området som skal behandles og det kan være nødvendig med flere behandlinger.

For mer informasjon Ring oss på 22 55 35 31

www.eufoton.it

Back to Top