Øyelokkoperasjon Oslo

Har du poser under øynene og ønske om et mer våkent blikk? Føler du at du har tunge øyelokk med overflødig hud som skaper synsproblemer? Du vil kunne få en helt ny hverdag ved hjelp av en øyelokkoperasjon utført av kirurg hos Christiania Park Klinikk i Oslo. Og det beste av alt? Det er et trygt og raskt inngrep.

Hva er en øyelokkoperasjon?

Ved en øyelokkoperasjon vil en kirurg fjerne den overflødige huden rundt øynene dine. Dersom du sliter med tunge øyelokk, vil det uføres operasjon på øvre øyelokk. Har du derimot poser under øynene, vil det bli utført et inngrep under nedre øyelokk. En operasjon vil kunne føre til at du ikke bare ser yngre og mer opplagt ut, men vil også kunne forbedre sidesynet dersom overskudd av hud på øvre øyelokk har ført til slike plager.

Hva du bør vite om operasjonen

  • En øyelokkoperasjon tar rundt 1-2 timer, eksklusiv den tiden det tar til forberedelser. Operasjonen utføres i sedasjon og du vil kunne reise hjem samme dag. Hevelsen rund øynene vil normalt sett være borte innen 14 dager. Du kan oppleve blåmerker opptil 2 uker etter operasjonen. Dette er ikke farlig, men kan i enkelte tilfeller oppleves som sjenerende. Det er mulig å sminke over disse, men man må vente med dette 6-7 dager etter utført prosedyre.
  • Komplikasjoner er sjeldne, men som ved enhver operasjon kan også øyelokkplastikk medføre en viss risiko. Dette inkluderer fare for infeksjon og blødninger. Merk at du vil bli nøye fulgt opp av kirurgen som utførte din øyelokkoperasjon, både før og etter inngrepet, og enhver komplikasjon vil dermed oppdages raskt og håndteres øyeblikkelig.

Bestill time hos oss i dag

Christiania Park Klinikk er en seriøs og pålitelig klinikk for kosmetisk og plastisk kirurgi. Vår kirurg har høy faglig kompetanse og du vil som kunde og pasient bli godt og personlig ivaretatt. For oss er det av høyeste prioritet at du får det resultatet du er ute etter og at operasjonen utføres på en forsvarlig og trygg måte. Ta kontakt med oss dersom du vurderer øvre eller nedre øyelokkoperasjon, Husk at vi kan tilby en svært konkurransedyktig pris.

Øyelokkoperasjon Oslo

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en øyelokkoperasjon?

Pris vil være avhengig av hvorvidt du ønsker operasjon av øvre øyelokk, operasjon av nedre øyelokk eller operasjon av øvre og nedre øyelokk. For øvre øyelokksplastikk, har vi en startpris på kr 12 500 inkludert moms, mens det for nedre øyelokksplastikk vil koste fra kr 14 000 inkludert moms. Operasjon av øvre og nedre øyelokk utført samtidig har en minstepris på kr 26 500 inkludert moms. Våre priser inkluderer alle kostnader relatert til operasjonen og nødvendig oppfølging etterpå. Du må alltid ha en konsultasjon hos oss i Oslo, eventuelt telefonkonsultasjon om du bor langt unna, i forkant, for kunne vurdere behovet for øyelokksoperasjon og for å gi deg mer informasjon om inngrepet, resultatet og mulige komplikasjoner.

Hvorfor burde jeg velge dere?

Christiania Park Klinikk er en privat klinikk innenfor kosmetisk og plastisk kirurgi som holder til på Frogner i Oslo. Øyelokkoperasjon er bare en av mange typer plastisk kirurgi vi tilbyr våre kunder, og du vil kunne forvente en hyggelig atmosfære, personlig behandling, erfarne medarbeidere og god oppfølging. Vi er der for deg, med bred ekspertise og et ønske om at du skal føle deg godt ivaretatt før, under og etter et inngrep eller en behandling. Hos oss vil kunne være trygg på at du vil få utført kirurgi som er trygg og som vil føre til et godt resultat. Vi har lang erfaring innen operasjon av både øvre øyelokk, løs hud og poser under nedre øyelokk.

Hva må jeg huske på ved øyelokksplastikk?
Når du kommer til konsultasjon om inngrepet hos oss, vil du
motta all viktig informasjon både muntlig og skriftlig. Noen ting
vi anbefaler deg å ha i tankene er blant annet følgende:

  • Det er både viktig og nødvendig med konsultasjon hos oss i Oslo. På den måten kan vi sammen gå gjennom dine ønsker, behov og detaljer rundt operasjonen.
  • Selv om inngrepet er dagkirurgi,kan det være godt å ha assistanse i etterkant.
  • Selve operasjonen tar ikke mange timer, men ikke glem tiden det tar til forberedelser og observasjon i etterkant.
  • Husk å sove med hodet høyt i en uke etter utført øyelokksoperasjon.
  • Operasjonen vil kunne skape et yngre utseende, men vil ikke stanse aldringsprosessen. Det innebærer at det hos enkelte pasienter kan være behov for en ny øyelokkoperasjon etter et tiår eller mer.

Hvem kan få utført øyelokkoperasjon?

Det er ingen begrensninger på hvem som kan få utført øyelokkoperasjon. Det innebærer at du ikke trenger å vente til du har nådd en viss alder for å gjøre noe med overflødig hud rundt øynene. Noe av det første vi gjør når du kontakter oss, er å sette deg opp til en uforpliktende konsultasjon. Øyelokkene vil da bli vurdert av kirurgen her hos oss, i tillegg til at du vil få mer informasjon om hvordan overskudd av hud fjernes, realistiske resultat og faglig veiledning