Utestående ører

Utstående ører – Øreplastikk

Utstående ører kan enten skyldes manglende antihelix som er den kanten langs øret som bøyer øret bakover, eller at det er for meget brusk i området i midten av øret foran øregangen.

Før operasjonen

Alle våre pasienter gjennomfører konsultasjon med Dr. Lars Haasted personlig. Du får en grundig faglig veiledning basert på kompetanse og erfaring. I tillegg får du informasjon om prosessen rundt operasjon av utstående ører og komplikasjoner som kan oppstå.

Hvordan foregår operasjonen av utstående ører?

Operasjonen av utstående ører foregår i sedasjon, dvs. at man døser under inngrepet. I tillegg får man lokalbedøvelse. Operasjonen skjer fra baksiden av øret slik at man ikke får synlige arr på forsiden. Det kan enten lages en ny antihelix, en ny kant som gjør at brusken bøyer seg inn mot hodet eller ved å fjerne en del av den overflødige brusken i midten av øret slik at øret legger seg inn mot hodet.

Etter operasjonen av utstående ører

Etter operasjonen skal man holde hodet høyt og ligge høyt om natten for å redusere hevelsen. Det kan forekomme moderat ubehag i form av svie i øret noen dager. Hevelse og lett blåfarging av huden på utsiden av øret kan forekomme etter inngrepet. Hevelsen kan vare fra noen dager opp til en uke, blåfargen forsvinner etter 1-2 uker.

Man får som regel en komprimerende bandasje over ørene i 2 dager for å hindre at man skal bli blå og hoven. Ved mindre inngrep er det ikke nødvendig med bandasje. Man bør avholde seg fra aktiv fysisk trening i 10 dager.

Etterkontroller

Etter en øreplastikk er Dr Lars Haasted tilgjengelig. Man fjernes bandasjen etter 2-3 dager. Stingene på baksiden av øret fjernes etter 2 uker. Føler du behov for ytterligere kontroller så ser vi deg gjerne flere ganger.

Hva koster det?

Øreplastikk – Utstående ører på begge sider fra kr 20000,- inkl.mva

Prisene inkluderer alle kostnader relatert til operasjonen og nødvendig oppfølging etterpå.

Ring oss for mer informasjon på 22 55 35 31