fbpx

Trådløft

Resten av siden
Trådløft

Trådløft

Trådløft er den ideelle behandlingen for menn og kvinner som søker ikke-kirurgisk alternativ til tradisjonelle ansiktsløftning. Den nye metoden uten kirurgisk inngrep som gir ansiktet og halsen et friskere, glattere og ungdommelig utseende.

Dette er en ny måte å stramme opp slapp ut på. Metoden er enkel og kan gjøres i lokalbedøvelse uten særlig ubehag.

searchTrådløft – Hvem egner seg

Trådløft egner seg for dem som har fått lettere «heng» av huden i ansiktet, ned mot overleppen og haken og noe slapp hud på halsen. Den kan også brukes til korreksjon av ulikheter i ansiktet. Mindre egnet om man er veldig tynn i ansiktet uten særlig underhudsfett.

searchHva er Trådløft

Trådene er transparente, inneholder hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen, som allerede brukes innfor medisinen, som gir lite allergiske reaksjoner. Trådene har små knuter og skåler som griper fatt i vevet. Skålene forsvinner etter hvert og erstattes av arrvev som vil feste seg til knuten. Prinsippet med trådløft er at huden henges opp på de små skåler som finnes langs tråden. Vevet under huden vil så danne arrvev rundt disse og rundt tråden.

Christiania Park Klinikk bruker tråder fra Silhouette-lift.

Les mer her:  www.silhouette-lift.com

searchHvordan utføres Trådløft

Tråden festes i den en enden gjennom en liten incisjon i huden i timmingen eller bak øret og føres under huden i det området der huden er slapp og kommer ut av huden fremfor det «slappe» området. Man fører så huden tilbake mot festet av tråden og «henger» huden opp på alle de små mothakene på tråden. På denne måten får man strammet opp huden. Deretter klippes tråden som kommer ut gjennom huden og denne blir borte under huden. Man legger så på tape for å stabilisere og la vevet få tid til å sette seg rundt de små hakene på tråden. Tappen sitter 1 ukes tid. De små åpningene der man fester tråden ligger som oftest i hårfestet eller bak øret. Disse lukkes med et lite sting i huden og fjernes etter en uke. Hos de fleste vil dette bli svært lite synlig.

searchBehandling

Selve behandlingen foregår i lokalbedøvelse med en del mindre nålestikk i huden. Om man ønsker å slappe av mer under behandlingen kan man få et lettere sedasjon, dvs. avslappende medisin, under seansen.

searchEtter et trådløft

Etter behandlingen vil man kunne få blålig misfargning av huden der trådene går under huden og man kan bli hoven. Dette vil som regel bli borte i løpet av 8- 10 dager.

Effekten av trådløftet er forventet å vare ca 3-5 år.

searchHva koster det

Prisen på Silhouette trådløft varierer etter hvor mange tråder man må bruke for å stramme opp de løse områdene og prisen pr. tråd ligger på kr. 4000,-.

Vanligvis må man regne fra 4 til 6 tråder.

Prisene inkluderer alle kostnader relatert til operasjonen og nødvendig oppfølging etterpå.

For mer informasjon: Ring oss på 22 55 35 31

Back to Top