fbpx

Sliping rundt munnen

Resten av siden
Sliping rundt munnen

Slipning av rynker

searchSlipning av rynker i ansiktet og rundt munnen

Rynker rundt munnen, spesielt på overleppen, utfor munnvinklene og under øyene behandles enten med slipning med diamantbor eller Erbiumlaser. Behandlingen utføres ofte i sedasjon, dvs. at man får døse eller sove, i tillegg får man lokalbedøvelse i området som skal behandles.

Svie i 1-2 dager til skorpene har satt seg. Der etter skal skorpene behandles med daglige skyllinger med lunkent vann 3-5 ganger daglig. Etter skyllingen tørkes huden med rent håndkle og for å mykgjøre skorpene kan man bruke Apobase ( salve som er fri for parfyme og irriterende stoffer og som selges på apoteket ) etter hver skylling. Skorpene faller av etter ca 1 uke. Huden vil være rød i en del uker etter behandlingen. Etter at skorpene har falt av kan man bruke dekkrem.

Slipning med diamantbor vil gi god effekt på rynkene, gi en fastere,renere og glattere hud og i mange tilfelle vil man være rød i kortene tid etter denne behandlingen i forhold til laserbehandling. Veldig dype rynker vil bli betydelig mindre og glattere men vil ikke forsvinne helt da man ikke kan gå for dypt i huden ettersom man kan skade pigmentcellene.

Kontroll etter 1- 2 uker. Oppfølgende kontroll etter ca 3-4 uker.

Back to Top