fbpx

Photocure

Resten av siden
Photocure

Behandling av hudkreft med Photocure

searchBehandling av hudforandringer

Hudkreft eller forstadier til hudkreft fjernes effektivt med lysbehandling. Svært lite ubehag. Man slipper å skjære bort hudkreften, slipper sting og store arr.

searchHvordan foregår behandlingen

Behandlingen foregår ved at hudforandringen skrapes bort på overflaten i etter at det er lagt på bedøvende salve. Deretter legges det på en spesiell krem ” Metvix” som skal ligge på hudforandringen i 3 timer. Etter 3 timer fjernes kremen og området bestråles med et rødt lys i 8 minutter. Dermed er behandlingen ferdig. På hudkreft som er manifest dvs. der man er sikker på at det foreligger hudkreft, anbefaler man 2 behandlinger med en ukes mellomrom. De lettere formene klarer seg oftest med en behandling.

searchHvordan virker behandlingen med Photocure

Metrix kremen som smøres på hudforandringer binder seg bare til de syke cellene i området. Det dannes en kjemisk binding til de syke cellene. Når man setter på det røde lyset, vil bindingene som er dannet bli brutt og frigi frie oksygen molekyler, som kalles frie radikaler. De frie radikaler vil så ødelegge de syke cellene men ikke det friske vevet.

searchPris på Photocure

Pris per område med Photocure behandling fra kr 2.800,-

For mer informasjon og time bestilling.

Ring oss gjerne på 22 55 35 31

Back to Top