fbpx

Leppeplastikk

Resten av siden
Leppeplastikk

Leppeplastikk – Forstørring av lepper – leppeløft

  • Ved forstørring av leppene tilbyr Christiania park klinikk to forskjellige metoder.
  • Hudfiller – volumoppfyllende gele
  • Leppeløft

searchHvordan foregår det

Alle våre pasienter gjennomfører konsultasjon med Dr. Lars Haasted personlig. Du får en grundig faglig veiledning basert på kompetanse og erfaring. Det er Dr. Lars Haasted personlig som utfører alle behandlinger med hudfiller og operasjoner. I tillegg får du informasjon om prosessen rundt leppeforstørring og komplikasjoner som kan oppstå. Det er viktig at du etter konsultasjonen er fornøyd og at du har en realistisk innstilling til hva vi kan oppnå. Det er viktig å finne den riktige behandlingen som er tilpasset dine ønsker og behov.

searchInjeksjonsbehandling for leppeforstørring

Hudfiller er en volumoppfyllende gele som sprøytes inn i leppen med en meget tynn nål. For å redusere ubehaget ved behandlingen bruker man enten en bedøvende krem eller lokalbedøvelse. Om man velger bedøvende krem bør den legges på leppene en halv time før behandlingen for å få en god bedøvende effekt.

Med de nye hudfiller fra Juvéderm som inneholder kryssbundet hyaluronsyre har man klart å forlenge virketiden for filleren i leppene opptil 15 måneder. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen vår og er et helt ufarlig produkt. Det viktige ved forstørring av lepper er at det gjøres under optimale hygieniske forhold og at det utføres av kvalifisert personell som bør ha medisinsk bakgrunn og lang erfaring.

En fordel med hyaluronsyre er at man kan redusere volumet av leppene om man senere etter behandlingen synes de har blitt for store. Det kan da benyttes et enzym som bryter ned hyaluronsyren og reduserer størrelsen på leppene.

searchEtter en leppeforstørring

Etter en leppeforstørring kan man være hoven opptil et døgn etter behandlingen. Enkelte ganger kan man få et blåmerke som forsvinner av seg selv etter en tid. Det er viktig å ikke smøre inn leppene med noe eller komme i kontakt med noe urent der filleren er satt til dagen etter for å unngå infeksjon.

searchLeppeløft

Leppeløft er en mindre kirurgisk behandling, hvor man kjærer rett under nesen borene og løfter leppene litt opp.

Back to Top