fbpx

Rynkebehandling

Resten av siden
Rynkebehandling

searchNår rynkebehandling

Etter som huden med årene blir utsatt for kulde, sol og vind vil elastisiteten i huden avta. Med alderen vil også bindevevet bli slappere og noe av underhudsfettet blir borte slik at huden blir tynnere.

Når mengden av elastin og kollagen, som utgjør bindevevet under huden, blir redusert og en del av underhudsfettet forsvinner vil huden bli slappere og man får rynker og folder, som man ikke hadde tidligere.

For å redusere disse aldersforandringene tilbyr Christiania Park klinikk en rekke ulike behandlinger mot rynker og folder i ansiktet

  • Erbiumlaser
  • Laserbehandling med endolaser
  • Medisinsk Peeling: TCA og Blue Peel
  • Injeksjonsbehandlinger: Muskelavslappende injeksjoner
  • Hudfillere
  • Medisinsk hudprodukter

searchHvordan foregår det

Alle våre pasienter gjennomfører konsultasjon med Dr. Lars Haasted personlig. Du får en grundig faglig veiledning basert på kompetanse og erfaring. Det er Dr. Lars Haasted personlig som utfører alle behandlinger. I tillegg får du informasjon om prosessen rundt rynkebehandlingene og komplikasjoner som kan oppstå. Det er viktig at du etter konsultasjonen er fornøyd og at du har en realistisk innstilling til hva vi kan oppnå. Det er viktig å finne den riktige rynke behandlingen som er tilpasset dine ønsker og behov.

searchErbiumlaser

Sliper hudens overflaten og glatter ut fine rynker og ujevnheter i huden samtidig som den strammer opp huden. Blir rød i huden en tid etter behandlingen.

searchEndolaser – Eufoton laser

Stimulerer til ny vekst av bindevevet og gjør huden fastere og gir glattere utseende. Kan bli litt hoven i huden, ellers lite som synes etter behandlingen.

searchMedisinsk peeling

Syre behandling av huden med TCA eller Blue Peel som fjerner de øverste lagene i huden og reduserer rynker og glatter ut huden.

searchMuskelavslappende injeksjoner

Settes inn under huden i ansiktet der man ønsker å begrense muskelaktiviteten og redusere rynker som er sjenerende. Egner seg godt for å behandle” sinnarynken” mellom øynene, ”kråketær” utenfor øynene eller dype furer i pannen.

searchHudfillere

Volumoppfyllende gele som settes inn under rynkene eller folder i huden med en tynn nål. Kan brukes til å redusere for eksempel dype furer som går ned fra nesen eller munnvikene eller fordypninger i kinnene. De nye filleren er kroppsvennlige, tolereres godt av vevet og den nye teknologien gjør at de har effekt i opptil et og et halvt år.

searchMedisinske hudprodukter

Produkter som forbedrer huden ved å fjerne brune flekker, redusere porer, glatter og strammer opp huden. Brukes både som klinikkbehandling og hjemmebehandling. En behandling som kan brukes på alle hudtyper.

searchDermaroller

Et lite instrument som består enten av en ruller med svært tynne nåler eller et stempel med tilsvarende nåler. Etter at huden er bedøvet, går man over huden med instrumentet der man ønsker å stramme opp huden, redusere rynker, ujevnheter små arr eller porer i huden. Setter i gang en nydannelse av elastin og kollagen i bindevevet og fornyer huden på overflaten. Kan få lett rødfarge i huden dagen etter der man er behandlet.

For mer informasjon, ring oss gjerne på 22 55 35 31

Back to Top