fbpx
Resten av siden
Halsløft

Halsløft

searchHalsløft

  • Stramming av løs hud på halsen
  • Trådløft
  • Laserbehandling med Eufoton- endolaser

searchStramming av løs hud på halsen

Ved halsløft vil man benytte et lite synlig snitt foran øret, på undersiden av øreflippen bak øret og noen ganger ut i hårfestet. Huden løses ut og bindevevshinnen med muskulaturen under huden på halsen strammes opp ved ørene der den sys fast. Så fjerner man den overflødige huden og lukker med sting som sys inni huden slik at de ikke kan sees på utsiden. Det legges på kompresser og over dem et elastisk bind for å holde på kompressene og hindre hevelser.

Når man kommer til kontroll dagen etter fjernes kompressene og man har bare det elastiske bindet i 4 til 5 dager.

Operasjonen foregår i sedasjon, det vil si at man sover under inngrepet. I tillegg settes lokalbedøvelse i området. Operasjonen er uten smerter. Etter operasjonen ligger man og hviler i 1 til 2 timer på klinikken før man går hjem.

Det er vanlig at man kan få blå merker i huden på halsen. Disse forsvinner etter 8 til 10 dager. Stingene fjernes etter 2 uker

searchTrådløft

Om man ikke ønsker et større kirurgisk inngrep og ikke har for meget løs hud på halsen så kan trådløft være et alternativ.

Behandlingen utføres ved at det legges et ca 10-15mm langt snitt i huden i kanten av hårfeste bak øret. Deretter legger man inn en lang nylontråd under huden fra snittet bak øret og ned til midtlinjen på halsen. Tråden kommer ut gjennom huden i midtlinjen på halsen og er ikke synlig under huden på halsen. På tråden er det en del små «ankre» som trekker med seg vevet når man strammer tråden opp mot øret. Slik strammer man opp den løse huden på halsen. Trådene festes i dypet av snittene bak ørene, deretter lukkes huden. Oftest ser man lite til arrene og stingene fjernes etter en uke.

Det kan forekomme blåmerke på halsen etter behandlingen. Dette blir borte etter 8 til 10 dager.

Trådløfter en forholdvis ny behandling innenfor plastisk og kosmetisk kirurgi og er foreløpig forventet å holde 2 til 3 år

For mer informasjon (link til trådløft)

searchEufoton laser – Endolaser

Om man har mindre løs hud på halsen som ikke nødvendigvis behøver å strekke, kan man stramme opp huden med en endolaser.Endolaseren benytter seg av en tynn fiber, like tynn som en synål. Etter at området som skal behandles er bedøvet går man inn under huden med den tynne laser fiberen og behandler med lyspulser.Behandlingen vil føre til nydannelse av bindevev, elastin og kollagen. Dermed blir huden fastere og mindre slapp.

Ofte lite hevelse. Kan få et eller annet blå merke som forsvinner etter en ukes tid.

Vevet blir litt fast der det er behandlet og det tar noen uker før det er nytt som før. Resultatet vises derfor etter 3 til 4 uker. Inger sting i huden og åpningen der man har gått innmed fiberen lukker seg til neste dag.

For mer informasjon ( link til Endolaser)

Back to Top