fbpx

Hakeforstørring

Resten av siden
Hakeforstørring

Hakeimplantat – Kinnbeinimplantat – Ansiktsimplantat

searchHakeplastikk – Forstørring av haken

Haken forstørres enten med protese som legges inn munnsiden slik at det ikke blir synlige arr utvendig eller ved innsprøytning av en filler, dvs, stoffer som fyller ut under huden. Filleren eller stoffet man sprøyter inn under huden kan være midlertidig slik at det forsvinner av seg selv etter en viss tid eller semi-permanent.

searchFør en hakeplastikk

Alle våre pasienter gjennomfører konsultasjon med Dr. Lars Haasted personlig. Du får en grundig faglig veiledning basert på kompetanse og erfaring. I tillegg får du informasjon om prosessen rundt ansiktsimplantat (hakeimplantat eller kinnbeinimplantat) og komplikasjoner som kan oppstå. Det er viktig at du etter konsultasjonen er fornøyd og at du har en realistisk innstilling til hva vi kan oppnå.

searchHvordan foregår det

Operasjonene foregår i sedasjon, dvs. at man døser eller sover under inngrepet. I tillegg får man lokalbedøvelse.

searchEtter en hakeplastikk

Når man legger inn hakeprotese kan man bli hoven i 1 uke og kan få lett blåfarging av huden i enkelte tilfelle. Ved bruk av filler eller innsprøytning blir man sjelden blå i huden eller hoven.

searchEtterkontroller

Etter en hakeplastikk er Dr Lars Haasted tilgjengelig ved behov. Er det nødvendig med ytterligere kontroller så kommer du flere ganger. For oss er det helt avgjørende at Dr. Lars Haasted gjennomfører konsultasjonen, operasjonen og alle etterkontroller.

  • Hevelser og lett blåfarging
  • Blødning og infeksjon er svært sjelden.
  • Nedsatt følsomhet er også sjelden

searchKomplikasjoner

searchPriser

Forstørring av haken – hakeplastikk- fra kr 12000,-

Prisen inkluderer alle kostnader relatert til operasjonen og nødvendig oppfølging etterpå.

For mer informasjon Ring oss på 22 55 35 31

Back to Top