fbpx
Resten av siden
Fettsuging
Fettsuging-Menn

Fettsuging – liposkulptur

Det er ikke alltid like lett å slanke bort overflødig fett. Selv ganske slanke mennesker kan ha områder der de føler det er vanskelig å få bort det overflødige fettet.

searchDu vil kanskje like å lese om

  • Magen
  • Flankene, området som strekker seg rundt livet
  • Utsiden av lårene, såkalte ridebukselår
  • Bryster hos menn med for meget fettvev
  • Dobbelthake

searchFør fettsuging – liposkulptur

Alle våre pasienter gjennomfører konsultasjon med Dr. Lars Haasted personlig. Du får en grundig faglig veiledning basert på kompetanse og erfaring. I tillegg får du informasjon om prosessen rundt fettsuging og komplikasjoner som kan oppstå.

searchHvordan foregår inngrepet

Inngrepet utføres i sedasjon, dvs. at man enten døser eller sover. Ved fettsuging går man inn gjennom en liten åpning i huden som er bedøvet, i utkanten av området som skal fettsuges. Gjennom denne åpningen setter man inn lokalbedøvelse blandet med saltvann. Saltvannet gjør at fettcellene sveller opp og blir lettere å suge ut. Fettsugingen foregår ved at man fører inn en sugekanyle, som er et stivt rør, butt i enden og som har ulike åpninger der fett suges inn når man lager et undertrykk i den andre enden av sugekanylen. Ved å bevege sugekanylen systematisk frem og tilbake i området som skal behandles, fjerner man alt det overflødige fettet. Etter at fettet er suget bort lukkes den lille åpningen i huden med et eller flere sting. De små åpningene i huden som er lukket dekkes med kompresser og så tar man på en bukse eller vest som skal være med å begrense hevelsen i området etter fettsugingen.

Den elastiske buksen eller vesten er en vesentlig del av behandlingen for å hindre hevelse og til dels blåfarging av huden.

searchEtter behandlingen

Det er viktig at man blir hentet etter behandlingen ettersom man er litt sløv og trett. Det er viktig at det er noen tilstede hjemme første døgnet etter operasjonen. Det første døgnet etter operasjonen må man ta det rolig. Du får på et kompresjonsplagg (body, panty eller ansiktsbind)rett etter operasjonen. Den skal brukes i tre til fire uker etter fettsugingen, de to første ukene dag og natt, den siste uken bare om dagen. Buksen og panty er spesiallaget med åpning i skrittet. Man kan dusje daglig fra fjerde dag. Det er viktig at man er rask når man dusjer slik at man får på buksen igjen så fort som mulig. Dermed vil man begrense muligheten for videre hevelse i det behandlete området.De første to til tre dager etter inngrepet bør man avholde seg fra fysisk anstrengende arbeid og tunge løft. Man skal være i aktivitet med lette daglige sysler. Det er viktig at man er oppegående og ikke sengeliggende.

Man bør avholde seg fra mer intensiv trening som strekker eller bøyer de fettsugete områdene i ca 4 uker.

searchKontroller

Etter en fettsuging er Dr Lars Haasted tilgjengelig ved behov. Man kommer til kontroll etter to dager og etter en uke. Er det nødvendig med ytterligere kontroller så kommer du flere ganger. For oss er det helt avgjørende at Dr. Lars Haasted gjennomfører konsultasjonen, operasjonen og alle etterkontroller.

searchHva kan man forvente etter en fettsuging

Det kan være sårt og ømt i det behandlete området i noen dager. Som regel vil man bli hoven og noe blåfarget i området som er fettsuget. Av og til kan underhuden bli fast og delvis hard. Det kan også skje at huden ser ujevn ut pga hevelsen i underhuden.

Hevelsen og blåfargen i huden vil avta gradvis.

Etter en fettsuging kan det ta lang tid, av og til mange måneder før det behandlete området er mykt og ser normalt ut.

Arrene legges slik at de blir minst synlige og etter en tid blir de som regel hudfarget og lite iøynefallende.

searchKomplikasjoner og bivirkninger

  • Hevelse og blåfarging
  • Nedsatt følelser
  • Hudoverskudd

searchPriser fettsuging

Fettsuging hake fra kr 8000,-
Fettsuging flanke fra kr 18000,-
Fettsuging mave fra kr 18000,-
Fettsuging ridebukse lår fra fr 18000,-Fettsuging innside lår fra kr 15000,-Fettsuging bryster menn fra kr 15000,-

Prisene inkluderer kostnader relatert til operasjonen og nødvendig oppfølging etterpå.

Prisen for kompresjonsplagget (ansiktsbind, body eller panty) kommer i tillegg.

For mer informasjon – Ring oss på 22 55 35 31

Back to Top