fbpx

Dermastamp

Resten av siden
Dermastamp

Behandling av arr med Derma-stamp

Derma-stamp egner seg til behandling av arr.

searchHva er Derma-stamp

Derma-stamp er et kirurgisk instrument som ser ut som et stempel. Den gjennomsnittlige forbedringen av atrofiske arr er hele 75 prosent. Nålene av kirurgisk, rustfritt stål har en diameter på bare 0,12mm, og en lengde på 1,5 til 2,0 mm. (De kan også fås i en lengde på bare 0,1 mm). Lengden på nålene som skal brukes avhenger av huden og arrenes dybde. De skarpe nålene og deres plassering sikrer en lett penetrering av huden

searchHvordan utføres behandlingen med Derma-stamp

Arret og arrets kanter blir perforert/stampet med Derma-stamp cirka 20 ganger per område uten særlig synlig blødning (petechiae-dannelse). Behandlingsområdet blir deretter renset med steril saltvannsoppløsning. Man kan trenge flere behandlinger. Det anbefales minst tre behandlinger, men det er avhengig av arrenes dybde og omfang.

searchHvordan virker Derma-stampen

Ved behandlingen trenger nålene gjennom arret og huden. Huden oppfatter dette som en skade og setter i gang reparasjonsprosessene med nydannelse av elastin og kollagen i bindevevet og setter i gang celledelingen i huden slik at huden fornyes.

searchEtter behandlingen med Derma-stamp

Man kan bli lett rød i huden. Dette vil forsvinne i løpet av dagen og i enkelte tilfelle kan man også være litt rød dagen etter. Det kan hende at man også kan få litt blåfarging av huden i enkelte tilfelle.

searchHva koster det

For mer informasjon ring 22 55 35 31

Back to Top