fbpx

Dermaroller

Resten av siden
Dermaroller

Dermaroller

Dermaroller er en helt ny måte å forbedre huden på!

En Dermaroller er en liten rulle med mange svært tynne nåler som rulles over huden som er bedøvet på forhånd for å stimulere hudcellene veksten av nye hudceller og øke dannelsen av ny elastin og kollagen i underhuden.

searchDermaroller reduserer

  • Furer og rynker i ansiktet
  • Store porer og grov hud
  • Pigmentflekker
  • Arr og akne arrr

searchHvordan virker Dermaroller

Ved behandlingen vil huden oppfatte punktering som en skade og ultra tynne nålene (lengde fra 0,5 mm til 1,5mm avhengig av hudtypen). Huden vil svare med å aktivere tilhelingen i det behandlete området og det vil dannes nye celler av collagen og elastin. Nytt vev dannes av collagen og elastinfibre hvor nedsunkne aknearr og rynker blir glattere. I tillegg til dette, dannes det nye kapillær som igjen øker blodsirkulasjonen i huden. Arrvev, som har blitt hardt og lite elastisk, får en bedre blodgjennomstrømning og overflaten blir jevnere i hudfargen. Gjennom nydannelsen av kollagen og elastin i arrene vil huden bli mykere og mer elastisk.

searchBehandlingen

Den profesjonelle behandlingen tar cirka 1 time. Først får man bedøvelseskrem som får virke i en halv time på huden. Deretter går man over med Dermarollen på de områdene i ansiktet som skal behandles. Huden vil være litt rød en til to dager etter behandlingen. Resultatene kommer gradvis og vil øke inntil 10 uker etter behandlingen. Hudens overflate vil, pga nydannelsen av kollagen, øke i tykkelse og elastisitet og redusere fine linjer, akne arr og rynker.

Det nydannete bindevevet vil løfte opp fordypninger og groper i huden som har oppstått etter for eksempel akne. Samtidig vil huden blir fastere og glattere, noe som også reduserer rynkene i det behandlete området. Det vil også dannes nye små blodårer, kapillærer som øker blodsirkulasjonen i huden.

Arrvev som har blitt hardt og lite elastisk får bedre blodgjennomstrømning og hudfargen blir bedre og overflaten jevnere. Ved nydannelse av elastin og kollagen vil arrene blir mykere og mer elastiske

Vi anbefaler 3 behandlinger.

searchPris på Dermaroller

Klinisk behandling

  • Første behandling kr. 3500,-
  • Andre behandling kr. 3000,-
  • Tredje behandling kr. 2000,-

searchHjemme behandling med Dermaroller

Vi tilbyr Dermaroller til hjemmebehandling. Pakken inkluderer en Dermaroller og produkter til hjemmebehandling.

Pris: kr.2500,-

Ring oss på 22 55 35 31 for mer informasjon

Back to Top